Sloopwerk

De werkzaamheden bij het sloopwerk bestaan uit:

  • Strippen van inpandige gebouwen
  • Het slopen van een deel van een pand of gebouw of een aanbouw
  • Het slopen van complete woonhuis en gebouwen

Afval bestaat voor ons niet meer. Alle vrij gekomen materialen worden gerecycled of hergebruikt en worden meestal op locatie uitgesorteerd. Wanneer dit niet mogelijk is word het op de werf uitgesorteerd en verwerkt.
Ook voor sloopwerkzaamheden hebben wij de beschikking over specialistisch materieel. Dit zorgt voor een goede bereikbaarheid van de sloopplek ook als er sprake is van kleine ruimten. Met onze ervaren mensen en onze specialistische machines zijn wij in staat de sloopwerkzaamheden secuur uit te voeren.

Sloop, grond, straat en rioolwerkzaamheden Bergman Clinics, Arnhem

Een uitdagende klus met vele uitdagingen in het sloopwerk.

Na de nodige uitdagingen in het sloopwerk zullen we het het aanbrengen van riolering en straatwerk gaan verzorgen.

Sloopwerk met slooprobot, van Tilburg mode, te Nistelrode

Klooster, te Breda

ABZ, te Eindhoven

RIVIERSTAETE, AMSTERDAM

Het gebouw Rivierstaete aan de Amstel in Amsterdam ondergaat momenteel een grote transformatie. Naar ontwerp van MVSA Architects krijgt het een geheel nieuwe schil en indeling. De karakteristieke opbouw van volumes blijft behouden.

Het markante bouwwerk is oorspronkelijk ontworpen door de befaamde architect Hugh Maaskant en was bij de oplevering in 1973 het grootste kantoorgebouw van Europa (28.000 m²).

Zocherstaart 23-25 te Amsterdam

Een prachtig project aan de Zocherstraat in Amsterdam. In 1919 is aan de Zocherstraat te Amsterdam de vijfde Hogerebureauschool geopend op een prachtige karakteristieke plaats in Amsterdam. De voormalige vijfde Hogerebureuschool, aan de Zocherstaat 23-25 in Amsterdam,

zal worden verbouwd. Dit mooie complex gaat een nieuwe bestemming krijgen. Het gebouw wordt omgetoverd tot een prachtig complex bestaande uit 20, over het vondelpark uitkijkende woningen en appartementen.

De Heus ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch gaat een Tuin der Lusten krijgen! Een echte… een tuin waar groenten worden verbouwd maar waar ook plaats is voor theatervoorstellingen én om samen wat te eten en te drinken. De plek voor de nieuwe Tuin der Lusten ligt op het terrein van veevoederfabriek De Heus net buiten het centrum van de stad. Dat bedrijf zal eind volgend jaar van die plaats vertrekken.

Referenties van sloopwerk:

Sloopwerk Diervoeder fabriek Den Bosch:

Sloop pand Postelstraat:

Overig: